De kwaliteit, de Dienst, Efficiënte Innovatie, Strikt, overtreft

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Minvol Technology Co., Ltd.

Certificaat
China Shenzhen Minvol Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Minvol Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Eerlijk gezegd, in dit project, vraag ik ook andere geleide leverancier in het citaat van China voor ons. En hun prijs is goedkoper dan van u over 10%. Maar ik gebruik nog uw producten omdat uw steun, uw oplossing en wij vrij oud hebben samengewerkt.

—— Quang Thành

Ik heb goed nieuws, ontvingen wij definitief de geavanceerde betaling van de cliënt! Dit is het resultaat van onze wederzijdse verdienste, wegens coherentie van ons werk met uw bedrijf, onmiddellijk besprekend alle verzoeken en provocatieve ogenblikken van concurrenten en cliënt. Wij waarderen uw steun en hulp in dit belangrijke project!

—— Jachthaven

Beste Hoy, goede dag. Wij beslisten voor dit die project oplossingen te kiezen in de lokale markt worden aangeboden. Dank u voor uw inspanningen en goede steun, waarderen wij het zeer! wanneer nieuwe onderzoeken voor onze toekomstige projecten hebben, zal ik u laten het weten.

—— Irina

Dank u nogmaals dat u ons over dit verzoek informeerde, zeer waarderen wij het! Omdat wij teveel inspanning en financiën voor dit project besteedden.

—— Gremen

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Minvol Technology Co., Ltd.

Shenzhen Minvol Technology Co., Ltd.
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Minvol
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 8million-16million
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

Ongeveer Minvol

 

De Technologieco. van Shenzhenminvol, Ltd werd opgericht in 2008. Als high-tech onderneming van Shenzhen en nationaal high-tech
onderneming, concentreren wij ons op de toepassing en R&D van LEIDENE producten. Het bedrijf heeft individuele productenr&d capaciteit, verleent de aangepaste productdienst en gehecht belang aan technologische innovatie en verwezenlijkingen transformatie. De Minvoltechnologie heeft van de verscheidene LEIDENE de doorbraakprojecten toepassingstechnologie van de wetenschap en de technologieinnovatiecommissie van Shenzhen ondernomen.

 

Gebaseerd op standaarddmx-techniek, die videoverwerking, netwerkcommunicatie, de wolkendienst, ingebed systeem, verre anagement, intelligente interactie en machtsverwerking technisch in onze kern technisch van licht en kleurenaanpassing en videoprestaties combineren om de eenheid van hoogte te bereiken - kwaliteit en verrichtingseenvoud. De Minvoltechnologie streeft aan de ontwikkelingsweg van technische specialisatie, productpersoonlijkheid en marktdiversificatie, die niet alleen de nadruk van technologisch R&D verzekert, maar ook verzekert de efficiënte transformatie van technologische waarde.

 

De Minvoltechnologie heeft drie soorten merkproducten bezitten, wat openlucht LEIDENE verlichtingsproducten is, vierkant toont „Creatieve LEIDENE vertoning“ en kubeert toont „LEIDENE interactieve Lichte producten“, respectievelijk. De Technologieco. van Shenzhenminvol, Ltd heeft sterk en professioneel R&D-team in zes steden gevestigd, die zich op R&D en de verbetering van verschillende productenreeksen concentreren. Terwijl het versterken van het interne teamgebouw, hebben wij diepe samenwerking met vele bekende binnenlandse universiteiten gevestigd en de onderzoeksinstellingen, lanceert constant innovatieve producten in markt. Het bedrijf heeft materiaal vooruitgegaan in productie, inspectie en het testen wordt. toegepast die Volgens strikte kwaliteitsnormen en efficiënte beheersmechanismen, door jaren inspanningen, hebben de meesten van producten ISO9001, ISO14001, Ce, RoHS, FCC, CCC, CQC, enz. verworven.


Sinds gevestigde Minvol, hebben wij „kwaliteit, de dienst, innovatie“ als efficiënt verrichtingsconcept gevergd, „strikt, overtreffen“ aangezien concept en „wetenschap en technologie beheer, praktisch, kunst“ als ontwerpconcept. In 2016, de Technologieco. van Shenzhen Minvol, is Ltd toegekend aangezien de meest innovatieve onderneming in de Chinese verlichtingsindustrie, de producten meest potentiële marktproducten genoemd geworden is. Als Minvoler, is het verlenen van het best getaxeerde producten en de dienst om het unieke merk van „Minvol“ tot stand te brengen onze permanente achtervolging. Wij verheugen ons op oprecht het samenwerken met alle vrienden van binnenlands en overzee.

Contactgegevens
Shenzhen Minvol Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Lily Li

Tel.: 86 17817991520

Fax: 0086-755-33805155

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)