De kwaliteit, de Dienst, Efficiënte Innovatie, Strikt, overtreft

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

GELEIDE VERTONINGS VIDEOmuren

Certificaat
China Shenzhen Minvol Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Minvol Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Eerlijk gezegd, in dit project, vraag ik ook andere geleide leverancier in het citaat van China voor ons. En hun prijs is goedkoper dan van u over 10%. Maar ik gebruik nog uw producten omdat uw steun, uw oplossing en wij vrij oud hebben samengewerkt.

—— Quang Thành

Ik heb goed nieuws, ontvingen wij definitief de geavanceerde betaling van de cliënt! Dit is het resultaat van onze wederzijdse verdienste, wegens coherentie van ons werk met uw bedrijf, onmiddellijk besprekend alle verzoeken en provocatieve ogenblikken van concurrenten en cliënt. Wij waarderen uw steun en hulp in dit belangrijke project!

—— Jachthaven

Beste Hoy, goede dag. Wij beslisten voor dit die project oplossingen te kiezen in de lokale markt worden aangeboden. Dank u voor uw inspanningen en goede steun, waarderen wij het zeer! wanneer nieuwe onderzoeken voor onze toekomstige projecten hebben, zal ik u laten het weten.

—— Irina

Dank u nogmaals dat u ons over dit verzoek informeerde, zeer waarderen wij het! Omdat wij teveel inspanning en financiën voor dit project besteedden.

—— Gremen

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
GELEIDE VERTONINGS VIDEOmuren
Laatste bedrijfsnieuws over GELEIDE VERTONINGS VIDEOmuren

Niet meer heeft de dure en exotische vertoningstechnologie van het verleden van het jaar, LEIDENE muurtechnologieën zich bij de heersende stroming aangesloten en voorbij andere het grote schermtechnologieën zoals projectie voor vele toepassingen gescherpt. De cliënten en het publiek genieten van de diepe kleurenverzadiging, van de duidelijkheid en de ondoordringbaarheid aan omringend licht dat LEIDENE aanbiedingen.

Minvol heeft en de weg bereid de technologie vele jaren gesteund en een verscheidenheid van momenteel LEIDENE vertoningen voor klein verstrekt, groot en reusachtige toepassingen. Hier is de korte inleiding op wat Minvol voor cliënten moet aanbieden die de visuele stempel vereisen die slechts een LEIDENE vertoning kan verstrekken:

Minvol voorziet binnen en openlucht LEIDENE muren van de volgende eigenschappen:

  • Weerbestendig, en vijf keer zo helder zoals de binnentegels, openlucht LEIDENE vertoningen met succes met daglicht concurreren.

  • Met hogere resoluties, zijn de binnentegels stil, hebben een zeer beperkte voetafdruk en een ontploffing door om het even welke verlichtingsvoorwaarden u bij hen werpt, die tot hen maken een groot alternatief voor videoprojectie of monitorvertoningen.

Bartijd : 2021-09-23 09:01:41 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Minvol Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Lily Li

Tel.: 86 17817991520

Fax: 0086-755-33805155

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)