De kwaliteit, de Dienst, Efficiënte Innovatie, Strikt, overtreft

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

LEIDENE Modules voor openlucht videomuren

Certificaat
China Shenzhen Minvol Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Minvol Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Eerlijk gezegd, in dit project, vraag ik ook andere geleide leverancier in het citaat van China voor ons. En hun prijs is goedkoper dan van u over 10%. Maar ik gebruik nog uw producten omdat uw steun, uw oplossing en wij vrij oud hebben samengewerkt.

—— Quang Thành

Ik heb goed nieuws, ontvingen wij definitief de geavanceerde betaling van de cliënt! Dit is het resultaat van onze wederzijdse verdienste, wegens coherentie van ons werk met uw bedrijf, onmiddellijk besprekend alle verzoeken en provocatieve ogenblikken van concurrenten en cliënt. Wij waarderen uw steun en hulp in dit belangrijke project!

—— Jachthaven

Beste Hoy, goede dag. Wij beslisten voor dit die project oplossingen te kiezen in de lokale markt worden aangeboden. Dank u voor uw inspanningen en goede steun, waarderen wij het zeer! wanneer nieuwe onderzoeken voor onze toekomstige projecten hebben, zal ik u laten het weten.

—— Irina

Dank u nogmaals dat u ons over dit verzoek informeerde, zeer waarderen wij het! Omdat wij teveel inspanning en financiën voor dit project besteedden.

—— Gremen

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
LEIDENE Modules voor openlucht videomuren
Laatste bedrijfsnieuws over LEIDENE Modules voor openlucht videomuren

De openlucht Videomuren met hoge resolutiebeelden, animatie en tekst zijn een hoogst krachtig middel om te adverteren. vele jaren, hebben wij LEIDENE videodiemuren gezien (ook als directe menings LEIDENE vertoningen worden bekend) wanneer uit en ongeveer. De ondernemingen gebruiken hen om onze aandacht te grijpen en hen te helpen om hun goederen en diensten te verkopen.

Deze types van LEIDENE videomuren zijn een lange weg de afgelopen jaren gekomen, en de LEIDENE het schermmuren van vandaag zijn technologisch veel superieur dan zij zelfs enkel een paar jaar geleden waren. Of u volledige kleuren levende beelden van een sportieve gebeurtenis of levende prestaties op stadium bij een festival wilt stromen, zijn de onze LEIDENE openlucht videomuren de perfecte oplossing.

Met 4mm, 8mm en 10mm van de LEIDENE de grootte pixelhoogte beschikbaar op onze LEIDENE video het schermmodules, kunt u van overweldigende beeldkwaliteit worden verzekerd. Wat meer, wegens de bouw van de modules, zowel de horizontale als verticale het bekijken hoeken is zijn zeer breed. Bovendien, worden onze kabinetten geconstrueerd aan de waterdichte classificatie van IP67 en grondig getest.

De hoge helderheidsniveaus meer dan 7500 verzekeren uitzonderlijke beeldkwaliteit in direct zonlicht en de onze HOOFD met 16 bits bestuurders tonen een breder spectrum op alle lichte niveaus van helderheid, om een grotere verscheidenheid van kleur te geven en uniform het bekijken ervaring glad te maken.

LEDs zelf is of snelt over de belangrijkste die component in de vervaardiging van onze LEIDENE vertoningen wordt gebruikt en geeft van ongeveer 60% van de totale kosten rekenschap. Om de uniformiteit van LEDs te verzekeren, gebruiken wij zelfde BAK LEDs voor onze vertoning, die dezelfde hoogte waarborgen - kwaliteit van helderheid en kleur, die om het even welke behoefte aan kaliberbepaling van het scherm ontkennen.

De kaliberbepaling is slechts noodzakelijk wanneer een LEIDENE het schermfabrikant verschillende BAK LEDs gebruikt en de kaliberbepaling dan alle LEDs aan schemerigste leiden verduistert, die u duidelijk met het scherm beneden de maat verlaat. Wij zorgen altijd ervoor dat de onze schermen de hoogste kwaliteit van LEDs van dezelfde partij hebben.

Bartijd : 2021-09-24 15:31:19 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Minvol Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Lily Li

Tel.: 86 17817991520

Fax: 0086-755-33805155

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)