De kwaliteit, de Dienst, Efficiënte Innovatie, Strikt, overtreft

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Openlucht LEIDENE Gordijngevelvertoningen

Certificaat
China Shenzhen Minvol Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Minvol Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Eerlijk gezegd, in dit project, vraag ik ook andere geleide leverancier in het citaat van China voor ons. En hun prijs is goedkoper dan van u over 10%. Maar ik gebruik nog uw producten omdat uw steun, uw oplossing en wij vrij oud hebben samengewerkt.

—— Quang Thành

Ik heb goed nieuws, ontvingen wij definitief de geavanceerde betaling van de cliënt! Dit is het resultaat van onze wederzijdse verdienste, wegens coherentie van ons werk met uw bedrijf, onmiddellijk besprekend alle verzoeken en provocatieve ogenblikken van concurrenten en cliënt. Wij waarderen uw steun en hulp in dit belangrijke project!

—— Jachthaven

Beste Hoy, goede dag. Wij beslisten voor dit die project oplossingen te kiezen in de lokale markt worden aangeboden. Dank u voor uw inspanningen en goede steun, waarderen wij het zeer! wanneer nieuwe onderzoeken voor onze toekomstige projecten hebben, zal ik u laten het weten.

—— Irina

Dank u nogmaals dat u ons over dit verzoek informeerde, zeer waarderen wij het! Omdat wij teveel inspanning en financiën voor dit project besteedden.

—— Gremen

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Openlucht LEIDENE Gordijngevelvertoningen
Laatste bedrijfsnieuws over Openlucht LEIDENE Gordijngevelvertoningen

Als u het veel grotere LEIDEN scherm zoekt om een groter gebied zoals een gebouw te behandelen, dan zijn de onze innovatieve LEIDENE gordijnschermen wat u nodig hebt. Specifiek in het leven geroepen voor grote openlucht vaste installaties met reclame in mening, is hun slank dieptekabinet slechts dikke 56mm en de LEIDENE stroken kunnen of horizontaal of verticaal afhankelijk van de toepassing worden geïnstalleerd.

Dit is het perfecte product waar u een hoog niveau van transparantie met laag gewicht, lage machtsconsumptie en natuurlijk, lage kosten nodig hebt. De vervaardiging is van de hoogste normen, IP67-omhulsels, militaire rangschakelaars, en de hoogste kwaliteit die van LEDs betekenen, dat u uitzonderlijk vakmanschap krijgt en kwaliteit bouwt.

De onze LEIDENE Gordijnen zijn beschikbaar in een waaier van van de verschillende LEIDENE de grootte pixelhoogte, die u een sterk en veelzijdig middel geven om promotieinformatie bij een zeer grote schaal met een het bekijken afstand van 20 tot 3000 meter te vervoeren!

Bartijd : 2021-09-24 15:36:52 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Minvol Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Lily Li

Tel.: 86 17817991520

Fax: 0086-755-33805155

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)